Felhasználónév:
Jelszó :
Emlékezz rám?
Új jelszó kérése
Keresés:
Navigáció
· Főoldal
· Cikkek
· Letöltések
· GyIK
· Fórum
· Linkek
· Kapcsolatfelvétel
· Keresés
· RSS Hirek

Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
Table '1008704-hunnio.hunnio_rss_feed' doesn't existTable '1008704-hunnio.hunnio_rss_feed' doesn't exist
RSS
Hírek

Cikkek

Letöltések

Pro Letöltések

Web Linkek

Fórum

RSS - Posta Klub
Világosság az elő...
BEZÁRT A BAZÁR - IDE M...
Soros azokat is elhozn...
Ali Baba és a 40 rabbi...
Svájc Európa pusztulás...

RSS - Magyar Valós Hírek
Boldog Békés Karácsony...
Európa veszélyben...
A csapda... avagy fogl...
Nemzeti vészhelyzet! (...
Március 15....

RSS - Tempo Hírek
793.)A fogyasztó nem f...
792.)Tisztelt Honfitár...
791.)Október 23-ra és ...
790.)Tisztánlátás vége...
789.)Már ezer éve......

RSS - Hunszkíta Rádió

  .A bank- adós-állam viszony. Pénzügyi válság -a PÉNZ válsága
Áttekintés a devizahitelesek általános helyzetéről cikket a Link oldalról kölcsönöztem , mely FAY Árpád tollából származik, de az irást eléggé elvontnak találta Tatár József ( Rendszerváltó Fórum ) is, ezért a leegyszerüsitett érthetőbb változatát helyezem ki a honlapra a jobb közérthetőség végett. A linkben megtalálható az eredeti irás !!
'A Magyar Mátrix koncepciója pontosan ezeknek a pénzügyi anomáliáknak a kiküszöbölésén dolgozik , és egy teljesen uj , innovatív pénzügyi rendszer kialakitását tüzte ki célul !!!!.A bank- adós-állam viszony

A banki kommunikáció az önhibájukon kívül csődbe került adósokat is meggondolatlannak, bután adósságba keveredettnek, felelőtlennek bélyegzi.
Ez teljesen elhibázott szemlélet, mivel ennek következtében az ügyfelek elveszítik bizalmukat egyrészt a bankokban, a bankügyletekben, másrészt a bankokkal együttműködő állami intézményekben is. Az állampolgároknak a jogérzékük sérül – aminek hatására a pénzhasználati funkciók démonizálódnak.
Tetézik ezt egyes politikusi, bírósági nyilatkozatok, amelyek az adósokban azt az érzetet keltik, hogy nem számíthatnak az állam elfogulatlan szabályozó szerepére, segítségére – ezért mára az adós és bank közötti konfliktus az állampolgár és állam közti feszültséggé alakult, politizálódott. Manapság a kormánypárti avagy ellenzéki politikusok, MNB-elnök, banki vagy állami vezetők, az érdekvédelmi funkciókért felelős PSZÁF hivatalnokok a devizahitelesek tragédiáját az ország tanulópénzének, helyénvaló megbüntetésének mondják– de sajnos így vélekednek egyes ügyészek, bírók, közjegyzők is.
Eközben a banki kartellek jól megvannak, a magukra szabott általános banki stratégia áldásos extraprofitjában.

A banki szerződésekről

A banki kartelleződés központosított, ma már mindössze néhány kézben van a bankok hitelezési politikája. Az általánosnak mondható banki stratégia, hogy az egyéni, háztartási életvitel alapjait, olyan jogszabályi, intézményi és érdekvédelem nélküli halmaznak tekinti, amelyet nagy hatékonysággal sajátíthat el. A jelenlegi banki struktúrával lehetetlenség az egyenkénti szerződés egyeztetés. Ha tehát egy bíróság megítéli, hogy a hitelszerződést a banknak egyeztetnie kellett volna a hitelkérővel, akkor a bíróságnak az értelem és tisztesség nevében meg kellene megvizsgálnia, hogy az illető bank szervezeti felépítése mennyire tenné lehetővé a szerződések egyedi megtárgyalását.
Ha az egyenkénti egyeztetésre a bankok belső szervezeti struktúrájuk miatt képtelenek, akkor szervezeti garanciákat kell teremteni az ügyfél érdekek érvényesülésére már a hitelcsomag koncepciók kialakításától kezdődően.
Mivel ilyen ellenőrzés nem jött létre, az elmúlt évtizedben a bankok stratégiája látványosan beigazoldódott, a kartellben részt vevők számára sikeres volt, társadalom viszont vereséget szenvedett.

A devizahitelekről:

A devizahiteles banki ügylettípust nem lehetett volna bevezetni olyan körülmények között, amikor az ügyfelek általános értékrendi helyzete egyértelmű, világos, intézményesen megfelelően védett.
A banki szolgáltatási ügyletben szereplő felek között az eredeti szereposztást megváltoztathatatlannak és számon kérhetőnek kellene tekinteni.

Alternatíva a bankok felügyeletére

A jelen banki kartellel nem lehet számítani banki szolgáltatási feladatok ellátottságára az országban. Felmerül a kérdés, hogy milyen más lehetőség adott. Elvileg az adósok közvetlen koalíciójára, hitelszövetségre kellene bízni a hitelügyek intézését – amelyek egyúttal a jegybanki tartalék ráta jó állami szabályozási felügyeleti eszközei is lennének. A hitelek tartalékrátával történő szabályozása ellenőrizhetetlen extraprofitot tud eredményezni, amely tönkre teheti akár az ország gazdaságát is. Ha viszont a tartalékráta szabályozás az ügyfelek önszervezési szabályozásában –hitelszövetségekben - érvényesül, akkor a hitel költségek mai szemmel nézve meglepően alacsony értékeire és a hitelezési rendszer biztonságára vezethet, hiszen az ellenőrzésben, közvetve a pénzintézet működtetésében résztvevő ügyfelek önmaguk ellen, önmaguk csődje árán nem fognak minden áron extra profitra törekedni.

Az banki innovációról

Meg kell vizsgálni, hogy miből ered a pénzügyi innovációk veszedelmes volta. A közgazdász, de különösen a pénzügyi szakma hosszú ideje igyekszik olyan szemérmesen fogalmazni, érdekeinek védelmében, ezért gyakorlatilag a politika máig ugyanúgy rátelepszik a legegyszerűbb közgazdasági, pénzügyi kérdés tárgyalhatóságára, mint például a sokat kárhoztatott szovjet megszállás idején.
A banki ügyfelek kiszolgáltatottak, elengedhetetlenül rászorulnak a jogszabályi háttérre, érdekvédelemre, mert a banki-pénzügyi innováció a jövőben is a gazdasági versenyképesség egyik tényezője. A mostani helyzet az innovációba burkolt visszaélés. Az mindenesetre biztos, hogy banktechnikai-szervezési innovációnak van helye, az alapvető emberi mivoltunkat megkérdőjelező, a pénztechnikán messze túlterjeszkedő innovációnak nincs helye. Más szóval a pénztechnikai innováció ne akarjon társadalompolitikai, társadalom identitási kérdéseket alakítani. A banki innováció jellege, tartalmi struktúrája, a hamis, a gazdasági tartalomtól elszakadó folyamatok veszélye nem lehet bank-titok tárgya. Csak egy tényleges szakmai kontroll eredményezheti a valóban hatékony banki, banktechnikai innovációk előtti útszélesre tárulását a társadalom számára.

A jelzálog hitelekről

A jelzálog ügyletek tekintetében a történelmi példákat követve fel kell vetni a jelzálog hitelek (különösen az ingatlan jelzálog hitelek, a termőföld vagy lakás-jelzálog hitelek) tilalmát. A bank a szolgáltatás jelszavával nem veheti el az ügyfele tulajdonát. A banki innovációkat tehát arra alkalmas állami, érdekvédelmi és egyéb szerveződések, szakemberek kell ellenőrizzék.

Az ügyfél központú érdekvédelemről


A nemesfém fedezetű pénz és a hitelpénz rendszerének technológiai különbözősége napjainkban még a legtöbb bankár, közgazdász, politikus előtt sem világos, ugyanakkor szemléletváltás előtt is állunk, egyszerűen előtte vagyunk a pénz általános funkcióinak meghatározásának, a pénztechnológiák társadalmi ellenőrző szűrőjén áttekintve. Az ügyfél központú érdekvédelemnek véleményezési, sőt olykor vétó jogot kellene adni a hiteltípusok kialakításánál.
A devizahitelekkel jellemezhető folyamat többek közt azért juthatott idáig, mert az elemzési kör mindenki által kontrollálható vizsgálódási horizontja túl szűk volt.
Könnyű volt a hamis szolgáltatásokat nyújtó kartell tagjainak a nem vizsgált területeken a nem vizsgált eszközökkel olyan helyzetet előidézni, amelyben a folyamatok eredője kikerülhetett minden társadalmi ellenőrzést. A bank a bank nevet megtartva ügyfél érdekű szolgáltatás helyett minden kölcsönösséget nélkülözve saját maga által kirótt járandóságok behajtóvá vált.

A banki tevékenység elektronikus áttekinthetőségéről

Az egyes pénzügyletek belső szerkezetét, pénzügyleteket magába foglaló pénzügyi folyamatokat, rendszereket az informatika eszközeivel több szinten is rutinszerűen elemezni kellene tudni. A banki ügyleteket pénzügyi szervezését segítő alapvető szoftvereket a hatóságnak ingyenesen kellene biztosítania. A kalkulációs, ellenőrző szoftverek használatának tanfolyamait az érintett hatóságoknak, közszolgáltatóknak (adóhivatal, bank, villamos társaság) kellene biztosítania. Az iskolából ezen ismeretekkel, készségekkel, eszközökkel kellene elengedni a fiatalokat. Mindez a világ fejlettebb országaiban minimális evidencia.

Tudomásul kell vennünk a tényleges magyarországi helyzetet és meg kell tudjuk fogalmazni mi magunk annak értelmezését, értékelését a kivezető utat. Nem jutalom a nyugati világhoz tartozni, hanem a sors hozta így. Helyt kell állni magunkért mindenütt.

  Hozzászólások
#1 | BKI89yneani - 2019.10.18. 11:12:26
A couple of steals in his Collection, stephen curry shoes in the first 1 / 4, and the two steals to garage a complete of 106 times inside playoffs career steals, which usually transcends the rick Craig, became the steals inside history of the warriors team from the playoffs.

Garage into seven three-pointers in the game, this also let his or her playoff three-pointers hit number up to 261, match the Robert horry, 9th three points in playoff history list. Distance comes 9th Chauncey billups, he in addition only six three points.

37 points in simply three games, came curry shoes alive, and this is his this season, including playoffs) 9th score 35 + game with three alone, in excess of 7 times of Russell westbrook, the top league.

So many record the very first world war, there is no doubt that this game can be reported to be the garage in this series played the very best game. The first several games, garage is averaging 35. 3 points and 4. 7 rebounds, 6 aids, shooting 40. 3% along with 35. 3% from 3, compared with the standard season shooting stage, a certain degree of decline, but the game, garage completely crazy. The blazers in numerous players to hound your pet, but no one can easily disturb his rhythm. Storage area, as it were, in the game again to uncover "day day" feeling.

11 three-point line out hand, hit kevin durant shoes several goals, including vast mileage of three points. Wearing warriors baseball hat sitting from the stands to watch the actual old garage, it also appears to get son's playing god look like some incredible performance. The lens to the old garage, he cannot help but shook his or her head.

Of course, whatever other people think, garage three points because of their own performance with utter confidence. In the finally quarter the warriors with 88-58 big lead the actual blazers, garage outside this three-point line again, the ball from the one hand, he / she turned back field, the ball firmly to the basket, the whole upheaval. Can put the three points within this state, the other bash can say what?

Tag: kyrie irving shoes pg shoes new era caps kyrie irving jersey kyrie 4 kd 11 kobe bryant shoes kyrie 4 porsche design shoes kobe shoes curry 5 kyrie 3 shoes kevin durant jersey kd shoes nike zoom vaporfly elite puma fenty kyrie 3 ultra boost 3.0 nike sock racer puma suede jordan 32 nike air presto adidas eqt birkenstock shoes air max 90 kobe bryant jersey vibram shoes kyrie 4 Lebron soldier 11 nike pg 2 vans sk8 hi kyrie irving jersey michael jordan shoes nike air more uptempo nike vapormax shoes curry 5 adidas iniki nike kyrie shoes kyrie 3 kyrie 1 kobe 11 nike epic react flyknit birkenstock nike vapormax kyrie 4 halloween lebron 16 Lebron Shoes Nike Football Cleats lebron 14 ultra boost adidas jordan retro air jordan shoes kd 10 nike air max 97 adidas yeezy boost air max 270 nike hyperdunk Nike CR7 nike mercurial curry shoes puma fenty kyrie irving shoes curry 5 shoes puma rihanna creepers camo air force 1 soldier 11 nike free adidas zx flux hand spinner adidas yeezy lebron 14 nike epic react flyknit stephen curry jersey vans shoes under armour shoes kd shoes kyire 3 puma fenty kyrie 4 adidas football cleats james harden vol 2 calvin klein adidas boost pegasus 35 nike zoom vaporfly kyrie irving basketball shoes
#2 | BKI89yneani - 2019.10.19. 13:02:52
Finals past season, Arsenal's performance kd shoes isn't very ideal, although the info well, but the efficiency is just not high, and his returning pass error, defensive irvine was built key 3 points are becoming a "black spots" second, apparently, in hope that within this to prove himself.


Simply no, after the opening, the three points in the database and didn't hit two shots, on this contrary, the knight 3 points would hit a lot of over there. Garage or focus on defense, he para including lebron, Irwin, JR., continues to be people already, also possess successful prevention.


In passing, did well in this Treasury, the ball to some teammate are fed properly, but Mr Chu in numerous opportunity attack. 04 seconds left within the first quarter, garage dribble for the frontcourt, rhythm, but he's confident the take several steps away from the three-point line and it's really necessary to make curry shoes goes, the ball! This is usually the warriors in the primary 3-pointer today. Soon, the Treasury and using second chances for the right side of the bottom again in a 3 factors!


It is worth mentioning the opening, the garage right arm was wearing a black gear, it can be because his right elbow inside the game before the old injury carries a relapse, however, with the overall game, he has to take off protective devices. Gear, this indicates, has affected the take care of, before he took off while i feel much better.


Inside against lebron James, the defense has been doing very well in the Arsenal, but after he was lebron was a little daughter knocked out, the referee offers stephen curry shoes blown the garage hindering foul, garage on the earth is various, make action towards the referee said lebron knee.


In breakthrough, garage is also a difficult moves, a myriad of people all the approach up his defense, including lebron, but Treasury first in many dazzling dribble move Thompson, after air and rival crash cases, the hard to help score.

Tag: kyrie irving shoes adidas porsche design shoes curry 5 shoes kyrie 4 halloween soldier 11 ultra boost shoes puma fenty slides john wall shoes lebron shoes paul george shoes nike mercurial kobe bryant jersey stephen curry jersey adidas yeezy outlet puma suede nike pg 2 lebron james shoes kd 11 ultra boost 3.0 adidas yeezy adidas iniki nike kyrie 4 Nike Soccer Cleats kyrie irving jersey curry shoes vans shoes lebron soldier 10 nike air presto kyrie irving basketball shoes nike air max 270 kyrie 4 kyrie shoes 3 ultra boost 4.0 asics gel kayano 23 kevin durant jersey lebron james shoes nike zoom vaporfly under armour shoes kyrie irving shoes kyrie 5 nike sock racer nike kyrie shoes nike air more uptempo adidas zx flux mizuno shoes james harden vol 2 jordan retro kyrie 2 adidas deerupt runner vibram fivefingers adidas soccer cleats kyrie irving shoes Nike CR7 hand spinner kyrie 3 Nike CR7 puma fenty nike epic react flyknit nike huarache vans sk8 hi kyrie 4 michael jordan shoes kyrie 4 confetti kyrie 4 kobe 10 kyire 3 ultra boost adidas yeezy shoes birkenstock shoes birkenstock sandals curry 4 pegasus 35 adidas nmd runner kobe shoes kobe 11 kd shoes lebron 14 shoes curry 5 nike air force 1 adidas eqt Lebron soldier 11 nike kobe shoes kyrie 1 nike epic react flyknit lebron 16 jordan 32
#3 | liyijing46 - 2019.10.23. 18:31:39
Skechers Go Walk
Under Armour Canada
Golden Goose Shoes
Nike Store
Jordan 11
Balenciaga Bags
Vans Slip On
Brooks Running Shoes
Goyard
Yeezy V3
Kyrie Irving Shoes
Brooks Running Shoes
Longchamp Tote
Fjallraven Sale
Birkenstock Sale
Louboutin Shoes
Jordan Retro 11
Hydro Flask Stickers
Fila Shoes
Vans Shoes
Yeezy 350
Karen Millen Dresses
Mizuno Shoes
Balenciaga
Mont Blanc Pens
Bape
Goyard Wallet
North Face Jacket
Ugg Slippers
Converse Trainers
Golden Goose Sneakers
Karen Millen Outlet
Fjallraven UK
Champion
Ralph Lauren
Off White Hoodie
Golden Goose Sneakers
Nike Shox Mens
Converse Sneakers
Birkenstock Sale
Lebron
Fred Perry Polo
Birkenstock UK
Pandora Official Site
Moncler Jacket
Fjallraven Backpack
Vans
Fila Mens Shoes
Valentino Sandals
Polo Ralph Lauren
Coach Wallet
Longchamp
Nike Air Max
Christian Louboutin Sneakers
Kate Spade
Calvin Klein
Yeezy 750
Pandora
Zanotti
Champion Hoodie
Salomon Shoes
Polo Shirts
Adidas
Vibram
Currys
Yeezy Boost
Fjallraven Kanken Backpack
Birkenstock Sale
Hydro Flask 40 OZ
Timberland Boots
Coach Purses
Ugg Boots
Salomon Speedcross 4
Adidas Originals Ultra Boost
Valentino Shoes
Fitflop Sandals
Giuseppe Shoes
Fjallraven UK
Fitflop Sandals
Burberry Scarf
Suicoke Sandals
Nike Air Max 90
Balenciaga Shoes
Salomon
Champion T Shirt
Pandora Jewelry
Fjallraven Bags
Nike KD
Hydro Flask Lids
Toms Womens Shoes
Off White
Pandora Charms
Pandora Charms
Fjallraven Kanken
Lebron 16 Shoes
Ultra Boost
Bape Jacket
Aike Air Max 270
Five Finger Shoes
Karen Millen Outlet
Kate Spade
Louboutin Heels
Off White Shirt
Yeezy Shoes
Fjallraven Kanken Backpack
Adidas Outlet
Fjallraven Backpack
Golden Goose Shoes
Coach Bags
Ralph Lauren Outlet
Birkenstock Outlet
Michael Kors Bags
Yeezy
Yeezy Shoes
Salvatore
Hydro Flask Stickers
Balenciaga Shoes
Curry 5 Shoes
Bottega Veneta Bags
North Face Jacket
Giuseppe Zanotti
Birkenstock Sale
Asics Kayano
Saucony Sneakers
Jordan Shoes
Nike
Skechers Go Walk
Birkenstock Outlet
Supreme Jacket
Nike Air Max 2019
Mulberry Handbags
Coach Purses
Saint Laurent Handbags
Mizuno Running Shoes
Under Armour Outlet
Golden Goose
Supreme Shirt
Calvin Klein Dresses
Valentino Shoes Sale
Red Bottom Shoes
Off White T Shirt
North Face Coat
Balenciaga UK
Harden Shoes
MCM Wallet
Nike Shoes
Nike Uptempo
Hydro Flask Sale
Asics Running Shoes
Air Max
Red Bottom Shoes
Fitflops Clearance
Golden Goose Shoes
Pandora Bracelet
#4 | Bobbyneani - 2019.10.27. 23:15:54
#5 | liyijing46 - 2019.11.07. 20:48:56
Pandora Outlet
Adidas Ultra Boost
Yeezy Mafia Static
Superdry UK
Pandora Rings
Scarpe Saucony
Supreme Shirt
Superdry Jacket
Veste The North Face
Scarpe Adidas
Supreme Jacket
Vans Canada
Yeezy Boost 350
Skechers Outlet
Adidas Chaussure
Air Max 97
Vibram 5 Fingers
River Island Dresses
Prada Purse
Pandora Jewelry
Puma Shoes
Michael Kors
The North Face
Saucony
Scarpe Hogan
Pandora Bracelet
UGG Shoes
Prada
River Island UK
Borsa Tracolla Michael Kors
Adidas Yeezy
Prada Purse
Tory Burch
Nike Air Max
Under Armour
Vans Slip On
North Face Jacke
Hogan Sneakers
UGG UK
Suicoke Sale
Under Armour UK
Off White Belt
Converse Femme
Pandora Canada
Salomon
Supreme Shirt
Supreme Hoodie
Pandora Jewelry
Reebok Sneakers
Pandora Rings
North Face Regenjacke
Air Max
UGG Pas Cher
Pandora
Ralph Lauren Shirt
Supreme UK
River Island Shoes
Balenciaga Sneakers
Charm Pandora
Fila Schuhe
Reebok
Under Armour Outlet
Vans Trainers
Off White
Tory Burch Outlet
Swarovski
UGG Slippers
Bape Outlet
Skechers
Adidas Yeezy
Ralph Lauren
Vibram Five Finger Shoes
Timberlands Womens
Christian Louboutin Shoes
Vans Outlet
UGG
Pandora Official Site
Steve Madden Sneakers
Puma Sneakers
Salomon XA PRO 3D
Puma Suede Trainers
Nike Air Max
River Island Jeans
Doudoune The North Face
Puma Hoodie
Timberland
Adidas Schuhe
Superdry Coats
Tommy Hilfiger
Swarovski Outlet
Superdry Coats
Salvatore Ferragamo Shoes
Under Armour Jacket
Polo Ralph Lauren
Nike Air Max
Yeezy Shoes
Puma Shoes
Adidas Jacke
Toms Store
Converse Pas Cher
Vans
Sperrys Women
Prada Purse
Salvatore Ferragamo Shoes
Tommy Hilfiger Outlet
North Face Backpack
Off White Shoes
Sperry Outlet
Off White Shoes
Reebok Outlet
Valentino Sandals
Skechers Outlet
Adidas Ultra Boost
Swarovski Crystal
Puma Rihanna
#6 | liyijing46 - 2019.11.08. 11:16:30
Converse Shoes
Fila Trainers
Columbia
Coach Purses
Bose Speakers
Calvin Klein Shoes
Fila
Balenciaga Canada
Clarks Outlet
MCM Purse
Adidas Gazelle
Jordan 13
North Face Jacket
Bose
Moncler Coat
Bose Headphones
Moncler
Nike Air Max 90
Air Max 90
Merrell Outlet
Calvin Klein Underwear
Lebron 17
Fitflop Shoes
Asics
North Face Backpack
Hydro Flask 21 OZ
Asics
Louboutin
Air Max 270
Balenciaga Shoes
Canada Goose Jacket
Hydro Flask Stickers
Karen Millen Dresses
Bvlgari Bracelet
Champion T Shirt
Birkenstock
Air Max 97
Canada Goose Coat
Coach Wallet
North Face
Hydro Flask 40 OZ
Jack Wolfskin Parka
Birkenstock Sandals
Bose Wireless Headphones
Fila Shoes
Hugo Boss Suits
Jack Wolfskin Jacket
Calvin Klein Jeans
Champion Clothing
Golden Goose Trainers
Bottega Veneta
North Face Outlet
Bose Earphones
Air Max 270
Stan Smith
Fila Disruptor 2
Champion Sweatsuit
Nike Air Max
Bose
Lacoste Shirts
Fitflop Shoes
Golden Goose
Brooks Sneakers
Goyard Wallet
Calvin Klein Dresses
Karen Millen Outlet
Giuseppe Zanotti Sale
Lululemon Shorts
Kate Spade Purses
Giuseppe
Clarks Shoes
Hugo Boss
Fitflop Boots
Michael Kors Purse
Kate Spade Bags
Nike Shoes
North Face UK
Mont Blanc Pen
Burberry Shirt
Ferragamo
Lululemon Sale
Canada Goose Outlet
Coach Wallet
Juicy Couture Sweatsuit
Lacoste Polo Shirts
Yeezy
Bape Clothing
Fjallraven
Mont Blanc Fountain Pen
A Bathing Ape
Moncler Outlet
Jordan 13
Ralph Lauren Dresses
Goyard Purse
Mizuno USA
Asics Shoes
Bape Hoodie
Clarks
Champion Clothing
Canada Goose UK
Columbia Outlet
Fjallraven Kanken
Fjallraven Backpack
Fendi
Karen Millen Outlet
Balenciaga Bags
Bape Clothing
Golden Goose Superstar
Air Max 720
Ecco Sandals
Yeezy Boost 350
Hydro Flask 40 OZ
Merrell Boots
Fjallraven
Hydro Flask Lids
Mont Blanc
Kate Spade Handbags
Kate Spade Purses
Birkenstock Shoes
Fendi Shoes
Converse All Star
Asics Shoes
Curry 6 Shoes
Cartier Ring
Adidas
Champion Hoodie
Ecco Outlet
Goyard UK
Karen Millen Skirts
Michael Kors
Birkenstock Clearance
Kate Spade
Birkenstock
Ferragamo Shoes
Longchamp Bags
Burberry Bags
Yeezy Supply
Longchamp Purse
Bose Soundlink Mini
Champion Hoodie
Converse All Star
Nike Air Force
Juicy Couture Tracksuit
Golden Goose
Fjallraven Kanken
Ecco Shoes
Jordan 13
Lululemon Pants
Red Bottoms
Yeezy Shoes
Cartier Canada
Adidas Hoodie
Converse Canada
Champion Clothing
Nike Jordan

  Hozzászólás küldése
Név:

Ellenőrző kód:


Írd be az ellenőrző kódot:


Bejelentkezés

Felhasználónév

Jelszó
Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése