Felhasználónév:
Jelszó :
Emlékezz rám?
Új jelszó kérése
Keresés:
Navigáció
· Főoldal
· Cikkek
· Letöltések
· GyIK
· Fórum
· Linkek
· Kapcsolatfelvétel
· Keresés
· RSS Hirek

Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
Table '1008704-hunnio.hunnio_rss_feed' doesn't existTable '1008704-hunnio.hunnio_rss_feed' doesn't exist
RSS
Hírek

Cikkek

Letöltések

Pro Letöltések

Web Linkek

Fórum

RSS - Posta Klub
Világosság az elő...
BEZÁRT A BAZÁR - IDE M...
Soros azokat is elhozn...
Ali Baba és a 40 rabbi...
Svájc Európa pusztulás...

RSS - Magyar Valós Hírek
Boldog Békés Karácsony...
Európa veszélyben...
A csapda... avagy fogl...
Nemzeti vészhelyzet! (...
Március 15....

RSS - Tempo Hírek
Figyelem! Figyelem!...
795.)Adódik a kérdés, ...
794.)Kedves Dunaújváro...
793.)A fogyasztó nem f...
792.)Tisztelt Honfitár...

RSS - Hunszkíta Rádió

  Tárulj Szezám !!!!
El fog jönni - érezzük, sőt tudjuk ! - egy olyan pillanat, amikor az elkeseredett tömegek-úgy érezvén hogy már nincs vesztenivalójuk –felkelnek elnyomóik, kizsákmányolóik ellen, szerencsés esetben az erőszak nélküli nyomás eszközeivel, rosszabb esetben erőszakkal.
Nekünk a humanista magyar értelmiségnek mindent meg kell tennünk annak érdekében, hogy erre a pillanatra felkészüljünk, és időben kidolgozzuk, sőt bevezessük, széles körben megismertessünk egy olyan társadalmi berendezkedés tervét, amelynek megvalósítása a tömegerőket rombolás helyett- rosszabb esetben rombolás után – építésre szervezi, és természetes ( magyar történelmi gyökerekre alapozó ) társadalmi formációt hoz létre ,amelyben jó esély van a nagy tömegek emberhez méltó életére, és az élet ökológiai feltételeinek biztosítására.

Ezen a honlapon (is ) kívánunk a tettek mezejére lépni !

Először kívánunk fellépni a szabad pénz magyarországi bevezetésének nem könnyű útján, és a helyi pénz, a közpénz és egyéb még nem egyértelműen használt fogalmakat is tisztázni szeretnénk a közvélemény számára ( nem a pénzügyes-kedőknek , hanem a köznépnek ). Felvázoljuk, és vitára bocsájtjuk a kamatmentes, sőt a negatív kamatos pénzrendszer modelljét, a legújabb pénzügyi (nem spekulációs !) technikákat, technikai eszközöket , hiszen ezeket a jelen pénzügyi rendszer a közvélemény előtt titokként kezeli. Igyekszünk bevezetni az érdeklődőket , sőt minden magyar vagy világpolgárt abba az alternatív gondolkodásmódba, amellyel lehetőség adódik a szakadékból való kimászásra, egy új természetes társadalmi rend megteremtésére.
Tudjuk, hogy a pénz illetve a pénzrendszer teljes mértékben a bizalomra épül, ezért arra kérünk mindenkit, hogy bízzon ebben a kezdeményezésben, és bízzon a jövő ( vagy már jelen ? ) innovatív, alternatív fordulat programjában.

Elindítjuk a MAGYAR MODELL alapján elképzelt MAGYAR MÁTRIX Mozgalmat , valamint a HUNNIÓ szabad pénzre alapozott pénzügyi rendszerét ( Siklaky István nyomán )
Kérünk mindenkit, aki csak egy kicsit is érti, vagy érdeklődik a fenti téma iránt, bírálatával, hozzászólásával, ötleteivel, tevékeny tenni akarásával, a mozgalomhoz csatlakozásával segítse a fentieket, közös munkánkat , vállalkozásunkat. Ez a mozgalom talán az egyetlen, amely mindenkit érint, és nem pártokhoz, politikai irányzatokhoz kötődik, és a létünket jelenti.

A MAGYAROK ISTENE ŐRIZZE
UTUNKAT


Fiser Tivadar

Bejelentkezés

Felhasználónév

Jelszó
Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése