Felhasználónév:
Jelszó :
Emlékezz rám?
Új jelszó kérése
Keresés:
Navigáció
· Főoldal
· Cikkek
· Letöltések
· GyIK
· Fórum
· Linkek
· Kapcsolatfelvétel
· Keresés
· RSS Hirek

Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
Table '1008704-hunnio.hunnio_rss_feed' doesn't existTable '1008704-hunnio.hunnio_rss_feed' doesn't exist
RSS
Hírek

Cikkek

Letöltések

Pro Letöltések

Web Linkek

Fórum

RSS - Posta Klub
Világosság az elő...
BEZÁRT A BAZÁR - IDE M...
Soros azokat is elhozn...
Ali Baba és a 40 rabbi...
Svájc Európa pusztulás...

RSS - Magyar Valós Hírek
Boldog Békés Karácsony...
Európa veszélyben...
A csapda... avagy fogl...
Nemzeti vészhelyzet! (...
Március 15....

RSS - Tempo Hírek
780.) Utolsó tárgyalás...
797.) Utolsó írás...
Figyelem! Figyelem!...
795.)Adódik a kérdés, ...
794.)Kedves Dunaújváro...

RSS - Hunszkíta Rádió

  Az Önfenntartó MÁTRIX SZÖVETKEZET
Az Önfenntartó Mátrix Szövetkezet ( Hangya )

Mit nevezünk Mátrix Szövetkezetnek ?
Egy kisváros és környékét, vagy kisebb-nagyobb falvakat magában foglaló , a természeti tényezők által meghatározott tájon önszerveződő közösségeket, ahol 5-20000 ember él.

A Szerveződés jogi kerete: a kistáj felnőtt lakosságának zömét magában foglaló általános és hitelszövetkezet.
A Mátrix Szövetkezet nem profitorientált, és célja nem rendszeres , minél nagyobb osztalék ( nyereségrészesedés ) osztása a tulajdonosok ( tagok) számára, hanem az, hogy a kistájon mennél teljesebb foglalkoztatottságot, és mindenki számára tisztes, kulturált megélhetést biztosítson .

Az önfenntartó Mátrix szövetkezet társult vállalkozók, belső vállalkozók( termelők, szolgáltatók, kereskedők ) és fogyasztók együttese

Társult vállalkozó: önálló, (magaura) vállalkozó (egyén, cég,társaság ) a müködéshez szükséges termelőeszközök tulajdonosa, vagy bérlője., aki ( amely) hálózati ( franchaise) vagy más együttműködési szerződéssel a Mátrix szövetkezet szerves részévé válik.

Belső vállalkozásnál a termelőeszközök a szövetkezet tulajdonában vannak, és egy ( vagy több ) tag szerződéssel vállalkozik ezek hatékony működtetésére.

A Szövetkezet arra törekszik, hogy egyfelől a tagok mennél több áru- és szolgáltatás-szükségletét a szövetkezethez tartozó ( társult vagy belső ) vállalkozások elégitsék ki, másfelől a vállalkozások mennél több beszállítója, illetve munkavállalója a szövetkezeti tagságból kerüljön ki.

A Mátrix Szöv. illetve a társult és belső vállalkozások funkciói:

-munkahelyek teremtése és fenntartása, tisztes jövedelem biztosítása a helyi lakosok számára.
- a lakosság ellátása olcsó, jó minőségű, alapvető fogyasztási cikkekkel:
- a földből élők ellátása termelőeszközökkel, mütrágyával, növényvédőszerrel, szaporító anyagokkal. Stb.
-termékfelvásárlás,
-a mg termékek ésszerü fokig való feldolgozása és értékesítése
Önköltségi kamatu hitelellátás
A tagok teljesítménycseréjének lebonyolítása
-Szaktanácsadás szakmai továbbképzés,
-rászorultak segítése
-közbiztonság megjavítása ( rendőrséggel való együttmüködés, polgárőrség, mezőőrség)

A Mátrix Szövetkezet elszámoló egysége az ARANY KORONA

Szokatlan , de eredményesnek igérkezik, ha a Szövetkezeti formát összekötjük az aranynak mint egyetemes mérőeszköznek a fizetőeszközként való bevezetésével.
A társult és belső vállalkozók és szövetkezeti tag fogyasztók közötti forgalom közvetítője tehát nem az állami pénz, ( a Ft amely ki van téve az inflációnak, valamint a bel és külföldi spekulációnak , ) hanem az aranyat 100% ban tartalmazó arany kártya, vagy trezorjegy ( váltópénz? ) Egy Arany Korona = 0,01 gr arany mindenkori értéke.

Indulásképpen minden tag –mondjuk 20 -50 ezer, vagy akár több százezer, millió Ft al beszál, befektet a szövetkezet alapító tőkéjébe, amely tőkét a szövetkezet elszámoló irodája a Magyar Mátrix központján keresztül azonnal aranyba fekteti, és kiscímletű trezorjegyekre, vagy aranykártyára váltja, amelyet visszaosztja a befektető tagoknak., akik ezentúl aranyban tartják a vagyonukat.
Lesznek olyan tagok is, akinek nincs pénze, csak valamilyen munkát, terméket, élelmiszert, stb szolgáltatást képesek végezni, de ez nem befolyásolja a tagsági jogviszonyát, mert a munkavégzései, termékeladási után Arany Koronát kaphat a tagságtól fizetségképpen. Igy tehát ő is arany tulajdonos lehet , és adhat vehet. A tagok a belépő forintjuk mellé meghatározott mértékü kamatmentes hitelt is kaphat, amennyiben a szövetkezeten belül felállított Hitelbiráló Bizottság ( min3fő) az arra érdemes tagoknak megitéli a hitelezést.
Az Elszámoló Iroda számitógépen vezeti a tagok egyszámláit, amely alapján akár elektronikus uton is lehetséges a fizetés a mai banki fizetési rendszereknek megfelelően.
Az Arany Korona nem inflálódik, nem veszit az értékéből, de az ára növekedhet az arany világpiaci árának megfelelően . Tehát egyre több Ft ot vagy Eurót kap a tag az egységnyi aranyáért.ha visszaváltani akarja.

A Magyar Mátrix Kft filozófiája, és küldetése , koncepciója az ország, és a Kárpát Medence teljes területének hálózatba szervezése a MÁTRIX megvalósítása, amely teljes mértékben kiutat mutat, és uj dimenzióba helyezi a jelen igencsak nehéz gazdasági helyzetet, kilátástalanságot, elszegényedést, perspektivátlanságot. .


Bejelentkezés

Felhasználónév

Jelszó
Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése