Felhasználónév:
Jelszó :
Emlékezz rám?
Új jelszó kérése
Keresés:
Navigáció
· Főoldal
· Cikkek
· Letöltések
· GyIK
· Fórum
· Linkek
· Kapcsolatfelvétel
· Keresés
· RSS Hirek

Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
Table '1008704-hunnio.hunnio_rss_feed' doesn't existTable '1008704-hunnio.hunnio_rss_feed' doesn't exist
RSS
Hírek

Cikkek

Letöltések

Pro Letöltések

Web Linkek

Fórum

RSS - Posta Klub
Világosság az elő...
BEZÁRT A BAZÁR - IDE M...
Soros azokat is elhozn...
Ali Baba és a 40 rabbi...
Svájc Európa pusztulás...

RSS - Magyar Valós Hírek
Boldog Békés Karácsony...
Európa veszélyben...
A csapda... avagy fogl...
Nemzeti vészhelyzet! (...
Március 15....

RSS - Tempo Hírek
Figyelem! Figyelem!...
795.)Adódik a kérdés, ...
794.)Kedves Dunaújváro...
793.)A fogyasztó nem f...
792.)Tisztelt Honfitár...

RSS - Hunszkíta Rádió

  A "szabad" kereskedelem
** A "szabad" kereskedelem ***

A ma uralkodó gazdasági ideológia (Smits, Friedman, Keynes, Heyek) csődöt vallott és nemcsak a szegény országokban, de a nyugati világban is. A munkanélküliség nálunk is állandóan növekedett, a reál bérek fokozatosan csökkentek, a szociális biztosnág egyre inkább leépült.
Ennek egyik fő oka a PÉNZRENDSZER. Minden nyugati állam brutálisan el van adósodva és ennek a magas adósságnak kamatai vannak, amik még jobban növelik az adósságot.

Ha az emberek Kelet-Európában vagy a szegényebb országokban Nyugat-Európáról és az USA-ról hallanak, azt gondolják egy jóléti és szociális biztonsági országokról van szó. Hogy ennek a relatív jólétnek az alapja az eladósodásból és a Föld erőforrásainak a kirablásából származnak, arról keveset beszélnek. Lehet hogy a nyugati átlagember anyagi jóléte magasabb, mint a világ többi részén, de ez a globális gazdaság által diktált újraelosztásnak köszönhető. Ha a harmadik világ brutális kifosztása, az alacsony bérek, alacsony szociális és környezeti standardok miatt az ipar számára a nyersanyagok nem lennének alacsony áron, a nyugati ember számára is minden drágább lenne. De nemcsak az ipar, az állattenyésztés is az olcsó takarmányimportra támaszkodik.

Lassan mindenki számára világossá vált, hogy a globalizációs HARCBAN a LEGALACSONYABB árakért az EU perifériája és a harmadik világ az elsősorú vesztesei. Fenntartható gazdaságot és jólétet ezekben az országokban nem lehet gazdasági PROSTITUCIÓVAL elérni, csak azért hogy petro-dollárhoz juthassunk.

A külkereskedelem, csak egy kiegészítő gazdasági tevékenység szabad legyen a saját nemzetgazdaság támogatására és nem vállhat ennek függőjévé. Csak a regionális és nemzeti gazdaság erősítésével lehet itthon jóllétet teremteni. Természetes erőforrásainkat elkotyavetyélni, munkaerőnket a nagy konszernek összeszerelő gyáraiban leértékelni nem szabad, csak azért hogy túl drágán az ők high-tech termékeihez juthassunk. Ez nem vezetett gazdasági felemelkedéshez.

A BRICS államok törekvése, hogy az IMF által diktált világkereskedelmi kényszeből kiválljanak egy jó kezdet. A saját nemzeti valuta levállásával és az ezzel való fizetéssel a saját valutájuk felértékeléséhez fognak hozzajárulni és így a nagytőke manipulatív leértékelésnek nem lesznek kitéve.

Azt is kell tudni, hogy a külföldi (tőke)INVESZTICIÓK, csak kicsiben járulnak hozza az orszzágok jólétéhez, mivel a nyerességet a konszernek kiviszik az országból. Ami marad egy kis SZJA-adó és éhbér fizetések, hogy a gazdasági rabszolga államok által megtermelt 1000 forintos polót és kávét meg tudjuk venni a mókuskerék forgatásához.

Tehát egy ÚJ GAZDASÁGI és PÉNZREDSZERRE van szükségünk!

Bejelentkezés

Felhasználónév

Jelszó
Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése