Felhasználónév:
Jelszó :
Emlékezz rám?
Új jelszó kérése
Keresés:
Navigáció
· Főoldal
· Cikkek
· Letöltések
· GyIK
· Fórum
· Linkek
· Kapcsolatfelvétel
· Keresés
· RSS Hirek

Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
Table '1008704-hunnio.hunnio_rss_feed' doesn't existTable '1008704-hunnio.hunnio_rss_feed' doesn't exist
RSS
Hírek

Cikkek

Letöltések

Pro Letöltések

Web Linkek

Fórum

RSS - Posta Klub
Világosság az elő...
BEZÁRT A BAZÁR - IDE M...
Soros azokat is elhozn...
Ali Baba és a 40 rabbi...
Svájc Európa pusztulás...

RSS - Magyar Valós Hírek
Boldog Békés Karácsony...
Európa veszélyben...
A csapda... avagy fogl...
Nemzeti vészhelyzet! (...
Március 15....

RSS - Tempo Hírek
Figyelem! Figyelem!...
795.)Adódik a kérdés, ...
794.)Kedves Dunaújváro...
793.)A fogyasztó nem f...
792.)Tisztelt Honfitár...

RSS - Hunszkíta Rádió

  Befektetési szolgáltatások minden takarékbanBefektetési szolgáltatások minden takarékbanMostantól minden takarékban, közel ezer fiókban elérhetőek a befektetési termékek

Február elején az összes takarékban elindult az első, integrációs szinten egységes informatikai rendszer, amely a befektetési termékeket és szolgáltatásokat kezeli. A fejlesztésnek köszönhetően létrejött az ország legnagyobb értékpapír-forgalmazó hálózata: minden takarékszövetkezet, országosan közel ezer fiókban tudja kínálni egységes feltételekkel a befektetési termékek teljes körét.

Az egyik legkorszerűbb értékpapírszámla-vezetési rendszer egységes, szektorszintű bevezetése révén a takarékok ügyfelei mostantól kényelmesen, a lakó- vagy a munkahelyükhöz legközelebbi takarék kirendeltségén, az ország bármelyik takarékszövetkezeténél intézhetik befektetési megbízásaikat, nemcsak annál a takaréknál, ahol befektetéseiket eredetileg elhelyezték, vagy értékpapír számlájukat megnyitották. A fejlesztésnek köszönhetően az ügyfeleket a korábbinál gyorsabban és kényelmesebben tudják kiszolgálni a takarékok munkatársai.

A több mint egymillió ügyféllel rendelkező szövetkezeti hitelintézeti szektor megújításának újabb jelentős mérföldköve az új, minden takaréknál egységesen bevezetett rendszer elindítása. Február elején ezzel befejeződött a szövetkezeti hitelintézetek közösségének országos lefedettségű, ezernél is több értékesítési pontból álló befektetési termékeket és szolgáltatásokat kínáló hálózatának kiépítése. Az új rendszer központi ügyféltörzshöz és folyószámla-vezető rendszerhez integrálható, így nagybanki működést tesz lehetővé – mostantól tehát a takarékok valódi pénzügyi csoportként tudják kiszolgálni befektetéssel rendelkező, vagy értékpapír-vásárlást tervező meglévő és új ügyfeleiket.

Az elmúlt két évben jelentősen nőtt az állampapírok és a befektetési jegyek állománya a hazai megtakarítások piacán: a befektetési jegyek állománya ezermilliárd, az állampapírok állománya pedig 1200 milliárd forinttal nőtt, a két instrumentumban elhelyezett összegek mára csaknem elérték a bankbetétek 6500 milliárd forintot kitevő állományának összegét. Az alacsony kamatkörnyezetnek köszönhetően az ügyfelek oldaláról is egyre nagyobb érdeklődés mutatkozik a bankbetéteknél magasabb hozamot biztosító állampapírok és befektetési alapok iránt.

A mostani fejlesztés szervesen illeszkedik a szövetkezeti hitelintézeti közösség üzleti stratégiájába. A lakossági megtakarítások piacán 16 százalékos részesedéssel rendelkező takarékszövetkezeti szektor a termékkínálat fokozatos szélesítésével – így a tavaly év végétől kapható ingatlan alap értékesítésének elindításával –, és most az értékesítési hálózat bővítésével újabb lépést tett célja felé, vagyis, hogy dinamikusan növelje részesedését a befektetési szolgáltatások terén.

Bejelentkezés

Felhasználónév

Jelszó
Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése