Felhasználónév:
Jelszó :
Emlékezz rám?
Új jelszó kérése
Keresés:
Navigáció
· Főoldal
· Cikkek
· Letöltések
· GyIK
· Fórum
· Linkek
· Kapcsolatfelvétel
· Keresés
· RSS Hirek

Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
Table '1008704-hunnio.hunnio_rss_feed' doesn't existTable '1008704-hunnio.hunnio_rss_feed' doesn't exist
RSS
Hírek

Cikkek

Letöltések

Pro Letöltések

Web Linkek

Fórum

RSS - Posta Klub
Világosság az elő...
BEZÁRT A BAZÁR - IDE M...
Soros azokat is elhozn...
Ali Baba és a 40 rabbi...
Svájc Európa pusztulás...

RSS - Magyar Valós Hírek
Boldog Békés Karácsony...
Európa veszélyben...
A csapda... avagy fogl...
Nemzeti vészhelyzet! (...
Március 15....

RSS - Tempo Hírek
Figyelem! Figyelem!...
795.)Adódik a kérdés, ...
794.)Kedves Dunaújváro...
793.)A fogyasztó nem f...
792.)Tisztelt Honfitár...

RSS - Hunszkíta Rádió

  Durvul a harc a Visa és Oroszország között
Durvul a harc a Visa és Oroszország között


Bár Moszkva tett engedményeket, a Visa mégis kivonulhat Oroszországból, és a MasterCard helyzete is bizonytalan.

Úgy tűnt, hogy a moszkvai vezetés hajlandó komoly engedményeket tenni annak érdekében, hogy a Visa és a MasterCard ne vonuljon ki Oroszországból, de azok több alapvető követelését nem volt hajlandó teljesíteni. Így most a felek további kompromisszumokat keresnek, de a Visa már nem zárja ki, hogy távozik.

A két nemzetközi fizetési kártyarendszer kálváriája akkor kezdődött, amikor az Ukrajna miatti amerikai szankciókkal egy időben felfüggesztette több orosz - az elitet kiszolgáló - banknál levő ügyfeleinek szolgáltatását. A bosszú gyors volt: a duma elfogadott egy törvénymódosítást, amely szerint a nyugati bankkártya-cégeknek egy napi oroszországi forgalmuknak megfelelő betétet kell letétbe helyezniük a moszkvai jegybank különleges számláján, s ha megszüntetnék orosz ügyfeleiknek a szolgáltatásukat, a szünet minden napjáért levonnák a betét 10 százalékát. Ezt elfogadhatatlannak minősítették az amerikaiak és kivonulással fenyegettek.

  Szabadulhatunk e a gyarmat sorból ???

  Ezt üzeni az MNB a Bitcoin-hívőknek
Ezt üzeni az MNB a Bitcoin-hívőknek

A virtuális pénzek kockázatosak, szabályozatlanok, visszaélések áldozatául eshetnek az ezeket használók - véli az MNB. A jegybanknál nem tartják reálisnak, hogy áttörést hoznak a fizetésekben, de legalább nem kívánják a Bitcoin és társaik halálát. Ez ugyanakkor nem sokat segít abban, hogy jogilag tisztázott, szabályozott környezetben terjedhessenek a virtuális pénzek Magyarországon.

  Kína teljesen szembefordult a dollárral?
Kína teljesen szembefordult a dollárral?


Globális pénzrendszerünk alapját napjainkban az amerikai dollár és az Egyesült Államok jegybankjának (FED) kamatpolitikája jelenti, ezért a pénzügyi stabilitás megőrzésének alapvető feltétele, hogy a dollár, mint globális fizetőeszköz forgalma fennmaradjon. Így mindenképpen folytatódnia kell a dollár használatának a világ minden részén, – leginkább a nemzetközi kereskedelemben – hogy az adósság és kamat hajtotta gazdasági egyensúly jelenlegi szintje egyáltalán fenntartható szinten maradjon, ezzel biztosítva, hogy továbbra is legyenek vevők az amerikai állampapírokra, még a jelenlegi nevetségesen alacsony jegybanki alapkamatok mellett is.

  "A pénz halálának" szerzője szerint közeledik a globális pénzrendszer összeomlása
"A pénz halálának" szerzője szerint közeledik a globális pénzrendszer összeomlása

május 31, 2014 RT.com - Idők jelei

Joseph Candel: A gazdasági összeomlás tökéletes lehetőséget biztosít majd az épülő antikrisztusi világkormány számára a (látható) hatalomátvételre. Az események a hatására olyan kétségbeesett helyzet alakulhat ki, hogy a világ igazi hősként üdvözli majd az Antikrisztust, aki könnyűszerrel ráveszi a nemzeteket az általa nyújtott megoldás elfogadására.

"Az ő helyére áll egy gyalázatos. Nem úgy adják neki a királyi méltóságot, hanem váratlanul jön, és a királyságot csellel szerzi meg. ... Zavartalanul eljut a leggazdagabb tartományba is, és olyat tesz, amilyet sem elődei, sem ősei nem tettek. Prédát, zsákmányt és kincseket osztogat híveinek." (Dániel 11:21, 24)

  HAMARABB BEVEZETIK A VÁMUNIÓ KÖZÖS PÉNZNEMÉT
HAMARABB BEVEZETIK A VÁMUNIÓ KÖZÖS PÉNZNEMÉT

A vámunió -jelenlegi tagjai Oroszország, Fehéroroszország és Kazahsztán- megyegyezésre jutott, miszerint a közös pénznem a történelmi "altyn" lesz. Az eredeti elképzelés szerint az altyn 2025-ben került volna bevezetésre, ám az Oroszország elleni nyugati szankciók miatt a bevezetést előre szeretnék hozni 5 évvel.
http://www.hidfo.net/2014/04/10/az-vamunio-penzneme-az-altyn-lesz

Oroszország új "arany" fizetőeszköz bevezetéséről egyeztet Kazahsztánnal és Fehéroroszországgal.

A három ország egy közös gazdasági uniót épít, amelyet májusban össze is hoznak a közös pénz neve pedig "Altyn", ami aranyat jelent -számolnak be az orosz híroldalak.

Ez a lépés komoly fenyegetést jelent a Nyugat számára azaz a petrodollár számára.

Oroszország nyíltan a dollár nyakára lép azzal, hogy már inkább nem dollárban kereskedik, saját fizetőrendszert alakított ki és energia forrásait Kínának adja el, Iránnal pedig óriási olaj-üzletet kötött.

Veszélybe került az amerikai dollár, így maga a transzatlanti régió is, amelynek működése a dolláron alapul és félő, hogy az Illuminati bankár-pénzoligarchia inkább háborúba megy, mint hogy elveszítse globális hegemóniáját.


  Totális összeomlást jósol a jegybankelnök
Totális összeomlást jósol a jegybankelnök


Szokatlanul éles jóslatot fogalmazott meg a brit jegybank elnöke egy nyilvános fórumon: ha a dolgok úgy mennek tovább, mint eddig, az a kapitalizmus végéhez vezethet.

Lakásvásárláshoz, - felújításhoz és még számtalan lakáscélhoz 30%, de legfeljebb évi 72 000 Ft összegű állami támogatás, és most 9% egyszeri extra kamat az első megtakarítási évben!

Ha a bankok és bankáraik továbbra is a "semmiképpen sem veszteni" felfogás jegyében végzik a munkájukat, az a kapitalizmus összeomlásához vezethet - jelentette ki Mark Carney, a Bank of England elnöke a 21. század kapitalista társadalmának jövőjével foglalkozó londoni konferencián. (A "semmiképpen sem veszíteni" stratégiája azt jelentheti például, hogy ha egy ügyfél beteszi a pénzét a bankja által ajánlott befektetési alapba, akkor az alap gyarapodása esetén a bank ad valamennyit neki a haszonból, az alap bukásakor viszont az egész veszteséget ráveri - a szerk.) A fórum sztár vendégei között volt Christine Lagarde, az IMF igazgatója és Bill Clinton, az USA volt elnöke - derül ki a londonlovesbusiness.com

  Oroszország és Kína újradefiniálja az Új Világrendet
Oroszország és Kína újradefiniálja az Új Világrendet


Május 20.-án történelmi jelentőségű találkozóra került sor a CICA keretében Sanghajban, amelyen az új barátok Vlagyimir Putyin, Hszi Csin-ping és az iszlám köztársaság elnöke Hassan Rouhani megbeszélték a szorosabb együttműködés mikéntjét azzal a céllal, hogy lecseréljék a Nyugattal kiépített kapcsolataikat...főként a dollárt.

Amit elsőként megemlítenek a találkozó eredményéről az az, hogy a VTB a legnagyobb orosz bank a Bank of China-val megegyeztek, hogy egymás között a saját valutájukkal megkerülve az amerikai dollárt szabadon kereskedhetnek, s intézhetik a kifizetéseket, a "befektetési banki, a bankközi hitelezést, kereskedelem-finanszírozási és a tőke-piac tranzakciókat".

  Már ketyeg a következő bomba?
Már ketyeg a következő bomba?

Másmilyen lesz a következő pénzügyi válság, mint amilyen a 2008-2009-es volt, így azok az intézkedések, amelyeket azért hoztak, hogy elkerüljék a hat évvel ezelőtti összeomlás megismétlődését, hatástalanok lehetnek.


A pénzügyi elemzők és a szabályzó hatóságoknál dolgozó szakértők elkövetnek egy nagy hibát. Amikor nagy bankválságokat elemzik, mindig abból indulnak ki, hogy a történelem ismételni fogja önmagát, azaz a következő krízis is úgy fog lezajlani, mint az előző. Olyan intézkedéseket javasolnak, illetve hoznak, amelyek az előző összeomlás megismétlődését hivatottak megelőzni. Ezzel azonban megágyaznak egy olyan újabb válságnak, amely eltér az előzőtől - írja Peter Atwater pénzügyi elemző, aki több amerikai nagybanknál is dolgozott.

  A dollár bukása garantált???

A dollár bukása garantált – A hamis kelet-nyugat paradigma a globális valuta felemelkedését is lepleziManapság már szinte semmi sem az, aminek látszik. A jót gonosznak állítják be, a kedvesnek mondott tettek mögött rossz szándék lapul, az egyszerűt összetettnek, az összetettet egyszerűnek festik le. Aki megelégszik a felületes szemlélődéssel, soha nem fogja megérteni, hogy mi történik.

Ez a jelenség nagyon jól megfigyelhető a kelet és nyugat elitistái között, az Ukrán helyzet kapcsán fokozatosan mélyülő feszültségben.

Megdöbbentő, hogy amúgy intelligens emberek nem hajlandók meglátni, hogy nincs alapvető politikai vagy filozófiai konfliktus a kelet és nyugat hatalmi szereplői között. Hogyan is lenne, amikor mindkét „oldal” ugyanazért a célért dolgozik és mindketten nyernek a megrendezett, teátrális nemzetközi válságokon.

  Bankkártyákon áll bosszút Moszkva
Bankkártyákon áll bosszút Moszkva


Az orosz törvényhozás olyan új szabályokat fogadott el, amelyek alapján a Visának és a MasterCardnak 3,8 milliárd dollárt kell letétbe helyezni, ha Oroszországban akarnak működni.

  Bitcoin a jövő valutája???
Bitcoin a jövő valutája???


Vessünk egy pillantást a jövőbe és merengjünk el, hogy vajon tényleg a Bitcoin lesz-e a jövő valutája.

A Bitcoin: a 2009-ben indított virtuális pénz elég gyorsan nagy sikerre tett szert főleg az alternatív piacokon.

Mondjuk, nem is akkora csoda, hogy így aratott, hiszen a Bitcoint nem tudják az államok irányítani, azaz nincs mögötte egy jegybank, amely ilyen-olyan indokok alapján szabályozná az árfolyamát. Ez az előny egyben nagy hátrány is, hiszen az elmúlt 5 év során az árfolyam jelentős mértékben változott, köszönhetően részben az egyes részvevők turpisságainak.

  Összeroskadó Egyesült Államok célba vette Oroszországot és Kínát.
Összeroskadó Egyesült Államok célba vette Oroszországot és Kínát.


Barack Obama amerikai elnök Ázsiába utazott egy Kína elleni katonai fenyegetés üzenetével, miközben Joe Biden amerikai alelnök Ukrajnában Oroszország ellen beszél.

Ez a két dolog nagyin is összefügg: az úgynevezett amerikai befolyás kiterjesztése Japánban, Dél-Koreában, Malajzián, a Fülöp-szigeteken és a növekvő feszültség Washington és Moszkva között. Mindkettő ügy arról szól, hogy az Egyesült Államok imperialista birodalma, és ami mögötte van, elszeretné kerülni a globális hegemóniájának összeomlását, ugyanis az általa működtetett pénzrendszer helyreállíthatatlan gondokkal küzd.

  A józanul gondolkodó zsidóság kezében a világ sorsa
A józanul gondolkodó zsidóság kezében a világ sorsa


  Így nyúlhatják le a bankkártyákat - itt az új csodafegyver
Így nyúlhatják le a bankkártyákat - itt az új csodafegyverA központosított orosz politikai-gazdasági rendszerhez illő innovációval állt elő a Putyin-adminisztráció: elkészült az a törvénytervezet, amelynek alapján létrejöhet az új nemzeti bankkártyarendszer, amelyben nonprofit elemek is lehetnek. Daszvidányja az amerikai kártyacégeknek.

  EURÓPAI PARLAMENT által 0153/2014 számon bejegyzett deviza petíció
EURÓPAI PARLAMENT
által 0153/2014 számon bejegyzett deviza petíció

European Parliament
The President of the European Parliament...
Committee on Petitions

Rue Wiertz
B-1047 BRUSSELS
BELGIUM

Tárgy:
............ [HU] az Európai Unió polgárának petíciója
............ [HU] az Európai Unió polgárának petíciója
Jogalap: EUMSz 20. cikk (2) d), 227. cikk, Charta 44. cikk
Eljárás: EU Parlament Eljárási Szabályzata 201., 202., 203. cikkek
Nyelv: EUSz 50. cikk (1)
................. és .................... [mindkettő állampolgársága: magyar, mindkettő állandó lakcíme: H-......................, a továbbiakban: ügyfél vagy meghatalmazó] mint az Európai Unió polgárai jogi képviseletében – a tagállami ügyvédi bejegyzésemet tanúsító mellékelt ügyvédi igazolvány okmányával (P/0) és a mellékelt ügyvédi meghatalmazással (P/1) igazoltan eljárva - az EUMSz 20. cikk (2) d), 227. cikk, Charta 44. cikk alapján petíciót nyújtok be az ügyfelemet uniós polgárként az (1) Uniós alapszerződések (Szerződések) alapján megillető jogai sérelme, az (2) Irányelv nem megfelelő implementálásával összefüggő sérelme, a (3) Szerződés megsértésével összefüggő sérelme ügyében az alábbiak szerint:

  OROSZORSZÁG BEVEZETI AZ ARANYRUBELT!!!!
OROSZORSZÁG BEVEZETI AZ ARANYRUBELT !!!!


Oroszországban végső szakaszába lépett a dollártól teljesen független fizetési rendszer felállítása, ahol a kifizetések alapja kizárólagosan a rubel lesz, - amit egyben védetté is tesznek a dollár áringadozásával és a nagy nyugati pénzintézetek spekulációival szemben.

  GODFREY BLOOM AZ EU POLITIKUSOKRÓL
GODFREY BLOOM AZ EU POLITIKUSOKRÓL 2013 11 21


  Nemzeti kataklizma közeleg ?
Nemzeti kataklizma közeleg ?


  Jó nekünk az aranyfedezet?

Jó nekünk az aranyfedezet?

Forrás: The Daily Bell

Anthony Migchels a következőket írja Henry Makow oldalán:

Az arany standard visszatérése várható… ami hihetetlen mértékű deflációhoz vezethet. Az ezt követő káosz pedig elhozhatja a várva várt új világrendet és a világpénzt. Ami eddig csupán benne volt a pakliban, most napirendre került: az aranyfedezetű pénzrendszer visszatérése. Az arany, mint valuta igazi fegyver. Egy ilyen lépés a vagyon átrendeződését jelentheti azok javára, akik arannyal rendelkeznek, ami nem a 99% és hihetetlen mértékű deflációhoz vezethet.

Régóta próbálják elhitetni az emberekkel, hogy az arany nem több mint egy barbár időkben pénzként is használt nemesfém.

  Új fizetési rendszer a Sberbanktól: PRO 100
Új fizetési rendszer a Sberbanktól: PRO 100


Tegnap történt, hogy a Visa és a Mastercard megszüntette a fizetési rendszerük működését az Oroszországi föderáció területén. A kiszabott szankciók miatt az orosz bankok vezetői arra a következtetésre jutottak, hogy a Sberbank által fejlesztett PRO 100 fizetési rendszert kell minél szélesebb körben bevezetni a lehető leggyorsabban. "A nyugati szankciók arra voltak tökéletesek, hogy végre Oroszországnak is kialakuljon és elterjedjen a saját fizetési rendszere. Erre jelenleg a Sberbank által fejlesztett PRO 100 rendszer tűnik a legalkalmasabbnak. Rengeteg orosz bank jelezte érdeklődését a rendszer iránt, ezért egyre elkötelezettebbek vagyunk annak minél szélesebb körű bevezetésére." - nyilatkozta Alexey Popov, a Sberbank alelnöke.

Bejelentkezés

Felhasználónév

Jelszó
Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése