Felhasználónév:
Jelszó :
Emlékezz rám?
Új jelszó kérése
Keresés:
Navigáció
· Főoldal
· Cikkek
· Letöltések
· GyIK
· Fórum
· Linkek
· Kapcsolatfelvétel
· Keresés
· RSS Hirek

Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
Table '1008704-hunnio.hunnio_rss_feed' doesn't existTable '1008704-hunnio.hunnio_rss_feed' doesn't exist
RSS
Hírek

Cikkek

Letöltések

Pro Letöltések

Web Linkek

Fórum

RSS - Posta Klub
Világosság az elő...
BEZÁRT A BAZÁR - IDE M...
Soros azokat is elhozn...
Ali Baba és a 40 rabbi...
Svájc Európa pusztulás...

RSS - Magyar Valós Hírek
Boldog Békés Karácsony...
Európa veszélyben...
A csapda... avagy fogl...
Nemzeti vészhelyzet! (...
Március 15....

RSS - Tempo Hírek
Figyelem! Figyelem!...
795.)Adódik a kérdés, ...
794.)Kedves Dunaújváro...
793.)A fogyasztó nem f...
792.)Tisztelt Honfitár...

RSS - Hunszkíta Rádió

  A Londoni jegybank leleplezte a bankrendszert és Helyi Pénzek és Alapjövedelem
A Londoni jegybank leleplezte a bankrendszert és Helyi Pénzek és Alapjövedelem –

http://exopolitikamo.wordpress.com/2014/03/19/a-londoni-jegybank-leleplezte-a-bankrendszert-es-helyi-penzek/

Link

Magyarországon elsőként tesszük közzé. Az Egyesült Királyság központi bankja weboldalán olvasható “Money Creation in the Modern Economy” című 14 oldalas tanulmányában a Bank Monetáris Elemző Tanácsának három közgazdásza nyíltan állítja, hogy a leggyakoribb feltételezések a bankrendszer működéséről egyszerűen hibásak, és azok a fajta populista, heterodox [az ortodoxtól, a megrögzötten hagyományostól eltérő, sokféle] álláspontok, amelyek az általában Occupy Wall Street-féle mozgalmakhoz kötődnek, helyesek. Ezzel lényegében a bankrendszer működésének hitelességét alapvetően dobták ki az ablakon az Egyesült Királyság jegybankjának belső közgazdászai.

  37 tonna aranyat vittek haza a németek

37 tonna aranyat vittek haza a németekA Bundesbank aranytartalékának csak egy kis részét tartja odahaza, de egy múlt év elején hozott döntés szerint hat év alatt a teljes nemesfém-tartalék közel a fele Németországba kerül. A Bundesbank tavaly 1,1 milliárd euró értékben 37 tonna aranyat szállíttatott Németországba New Yorkból és Párizsból. A szállítási költség mintegy 600 ezer euró (kb. 190 millió forint) volt, írta az MTI.

  Az USA ellopta Ukrajna aranytartalékát ?
Az USA ellopta Ukrajna aranytartalékát


Március 6-ről 7-ére virradó éjszaka leple alatt, – egyszerűen ellopták az amerikaiak, Ukrajna utolsó aranytartalékát.

Az alábbi eseményekről a kijevi repülőtér dolgozói tájékoztatták az “Iskra News.info” szerkesztőségét:

  BEDŐL AZ EURÓ ????

  Karen Hudes és Fekete Antal interjú !!!!

  A Világbank Snowdenje szerint valaki feji a nemzetgazdaságokat

A Világbank Snowdenje szerint valaki feji a nemzetgazdaságokat


Magyarország örülhet, hogy megmaradt a nemzeti valutája, mert így egyike azon államoknak, akik megszabadultak a központi bankokat kontrolláló Nemzetközi Fizetések Bankja (BIS) káros befolyásától – ezt üzente egy YouTube-ra feltöltött videóban Karen Hudes, akit sokan a Világbank „Snowden”-jének tartanak. A látványos szakmai életúttal rendelkező jogász-közgazdász azt követően állt a nyilvánosság elé, hogy főnökei a Világbanknál lesöpörték az asztalról a szervezeten belüli korrupciós ügyekben készített jelentését. Hudes súlyos vádakkal illeti a nemzetközi pénzügyi elitet is, amely szerinte az elmúlt száz évben a nemzetgazdaságokat módszeresen kifosztó korrupt rendszert épített ki.
A Hetek cikke.

  A pénzügyi összeomlás éve: 1873
A pénzügyi összeomlás éve: 1873

Mong Attila


Az Osztrák-Magyar Monarchiából indult 1873-as gazdasági világválság sok tekintetben hasonló volt ahhoz, amit napjainkban átélünk. Mit tanulhatunk hát a gazdaságtörténetből?

Amikor a magyar miniszterelnök a Financial Timest olvassa, és a lap hasábjaiból jut arra a következtetésre, hogy "cudar idők jönnek", olyankor mi, akik ezeket az időket már javában éljük, jobban tesszük, ha a téli estéken a történelemkönyveket is lapozgatjuk, ha az előttünk álló cudar időket akarjuk kifürkészni.

  Beszakad a Forint ??? Hinta- palinta

  Újra eljöhet az aranykor - Ebben a Bitcoin sem jelenthet akadályt
Újra eljöhet az aranykor - Ebben a Bitcoin sem jelenthet akadálytNem az arany éve volt 2013, a nemesfém értékének közel harmadát elveszítette, a guruk és az elemzőházak többsége is pesszimistává vált az arany kilátásaival kapcsolatban, ráadásul az arannyal fedezett alapokból is hatalmas mennyiségű tőkét vontak ki a befektetők. Varga Zoltán, az Arteus Capital Zrt. vezérigazgatója azonban már kedvező vételi lehetőséget lát a nemesfémben, és véleménye szerint megtakarításaink akár 20-30 százalékát is érdemes aranyba fektetni.

  Miként lehetne a pénzhiányt megszüntetni Magyarországon?

Miként lehetne a pénzhiányt megszüntetni Magyarországon?
A magyar költségvetésnek többek között azért nincs pénze, mert a magyar állam adóbevétele fedezetére több mint egy évtizede már csak hitellevelet bocsátott ki és nem normális állami pénzt.

A hitellevél formájában történő pénzkibocsátásnak viszont az a hátránya, hogy érte tetemes kamatot kell fizetni a bankrendszernek. Mára már több mint 12 000 milliárd forint értékű állami hitellevél van forgalomban államkötvények, kincstárjegyek és más állami adóslevelek formájában. Ezeket a hitelleveleket a magyar állam saját kibocsátású pénzzel visszavásárolhatná.

  A dollár összeomlik, új pénzügyi rendszer alakul ki ???
A dollár összeomlik, új pénzügyi rendszer alakul ki


A MAGYAR MÁTRIX (HUNNIO KONFÖDERÁCIÓ ) ARANYHOZ KÖTÖTT PÉNZRENDSZERE ABBAN KÜLÖNBÖZIK A RÉGI ARANY ALAPÚ PÉNZRENDSZERTŐL, HOGY AZ ARANY MINT FEDEZET NINCS EGY BANKBA, HATALMI KÖZPONTBA (TREZORBA ) KONCENTRÁLVA, HANEM A COOPERATÍV RENDSZERELVET HASZNÁLVA EGY HÁLÓZATBAN (MÁTRIXBAN) VAN A CSOMÓPONTOKBAN LETÉTBEN ELHELYEZVE.
NINCS A RENDSZERNEK HATALMI CENTRUMA !!!! A RENDSZER MAGA ÖNSZERVEZŐ !!!


Sophie Shevardnadze beszélgetése Karen Hudes-szal a Világbank volt vezető jogtanácsosával.

"azt hiszem, sikerült az embereknek összefogniuk; nem számítok összeomlásra. Nagyon pontos játékelméleti modell azt mutatja, hogy sikerül nagyon egyenletes átmenetet elérnünk; talán lesz néhány zökkenő, de azt hiszem, hogy a világ legtöbb országa az együttműködés mellett van, nem pedig az összeomlás mellett. Az egyetlen dolog, amiről Ön beszél, az lehet, hogy néhányan a hitvány alakok közül nem jöttek rá, nem látják az írást a falon, nem vették észre, hogy mi tudjuk, van mód az együttműködésre és a problémák elkerülésekre, mert azok teljes mértékben elkerülhetőek. "

  Karen Hudes üzenete a magyaroknak
Karen Hudes üzenete a magyaroknak

Karen Hudes, a Világbank volt jogtanácsosa, a világszintű korrupciót feltáró bennfentes külön nekünk, magyaroknak küld üzenetet a bankvilágban zajló eseményekről. A bankok titkai napvilágra kerülnek. A világ pénzeit fedező aranykészletek szép lassan előkerülnek. Szóval, fel a fejjel!

A videóban említett link Magyarország cégként történő bejegyzéséről:

Link
  A Bankok nem mennek sehova !!
A Bankok nem mennek sehova !!A külföldi pénzintézetek itt bekasszírozott pénzének jó része kamatfelárak révén már régen kirepült az országból.

Amikor hazánkban bevezették a bankok különadóját, szinte egy emberként azt jósolták hazánk külföldi elemzői és a hazai média kedvenc neoliberális közgazdász szubkultúrája, hogy a piacba történő ilyen durva állami beavatkozás kiváltja a hazánkba települt külföldi tulajdonú bankok kivonulását. Azt is mondták, hogy az országban megnövekedett kockázat miatt jelentősen csökkenni fog a bankok hitelezése. Ebben igazuk volt, mert a hazai cégekkel való „kockázatos” üzletelés helyett forrásaikból ezermilliárd forintokat helyeztek el inkább kockázatmentesen, de biztos hozammal a magyar jegybankban, amit azóta is ott tartanak. Azonban eddig nem ment el egy sem közülük.

  Forrongások, polgárháborúk, szegénység és globális kínai terjeszkedés 2014-re
Forrongások, polgárháborúk, szegénység és globális kínai terjeszkedés 2014-re


A Trends Research Institute a 2014-es évet soha nem látott szélsőségek évének jelöli meg. Súlyos gazdasági nehézségek és társadalmi elégedetlenség irányvonalát vázolják fel. Egy sor társadalmi-gazdasági és átalakító geopolitikai trendpontok összehangolása várható 2014-ben. Nyilvánvalóvá válik a Laissez Fair alapú nyugati kapitalizmus bukása.

A Federal Reserve és a központi bankok világszerte titokban dollármilliárdokat pumpáltak be egy megbukott pénzügyi rendszerbe.

  KIÁLTVÁNY !!! ELJÖTT AZ IDŐ, HOGY A TETTEK MEZEJÉRE LÉPJÜNK !!
KIÁLTVÁNY
HONFITÁRSAK, MAGYAROK !!
ELJÖTT AZ IDŐ, HOGY A TETTEK MEZEJÉRE LÉPJÜNK !!
VILÁG MAGYARJAI EGYESÜLJETEK !!!
FELHÍVÁSSAL FORDULUNK A DEVIZAADÓSOKHOZ, A HITELESEKHEZ, A CIVIL KÖZÖSSÉGEKHEZ, A PÁRTOKHOZ, AZ EGYESÜLETEKHEZ, ÉS MINDEN PATRIÓTÁHOZ, POLGÁRTÁRSHOZ, AKI A SZIVÉN VISELI A MAGYARSÁG SORSÁT


mindenkinek látnia kell, hogy elszigetelve,kis csoportokban, megosztással semmilyen eredményt nem lehet elérni a nagy erővel, pénzügyi háttérrel, a
PÉNZ FEGYVERÉVEL ELLÁTOTT HÁTTÉRHATALOMMAL SZEMBEN .

  Az EU megijedt Magyarország függetlenségétől

Az EU megijedt Magyarország függetlenségétől


Újabb botrány jelenik meg az Európai Unió és Magyarország kapcsolatában. A londoni The Financial Times újság szerint az EU vezetői úgy döntöttek, hogy befagyasztják a korábban Magyarország számára már jóváhagyott a közös EU-források összegeit. Ennek értéke 2 milliárd euró.

Úgy tűnik, hogy az Európai Unió komolyan aggódik Magyarország növekvő politikai és gazdasági függetlensége miatt és hajlandó egy meglehetősen kétes intézkedést alkalmazni annak érdekében, hogy visszanyerje az egyik tagországa feletti teljes irányítást.

  ELŐSZÖR DÜHÖSNEK KELL LENNÜNK????
ELŐSZÖR DÜHÖSNEK KELL LENNÜNK????


  Szigorúan bizalmas anyagok!

„És megismertétek az igazságot, és az igazság szabaddá tesz benneteket.” (János 8,32)

Szigorúan bizalmas anyagok!A lenti adatokat erősen őrzik a nyilvánosság elől. A mi célunk, viszont az hogy minél több ember tudja meg őket. Küldje tovább minden megbízható ismerősének! Ha egyetért velünk, segítse munkánkat, azzal, hogy terjeszti anyagainkat.
Megdöbbentő írás, amit érdemes elolvasni!
Hogy tudd, mi ,mért történik.

  HA HARC HÁT LEGYEN HARC !!!
GYŐZELEM EGY BANK ELLEN . HA HARC, HÁT LEGYEN HARC !!!  DEVIZAHITELES NYILVÁNOS LEVÉL A KÚRIÁHOZ
DEVIZAHITELES NYILVÁNOS LEVÉL A KÚRIÁHOZ
Dr. Darák Péter úr, a Kúria Elnöke
Dr. Wellmann György úr, a Kúria Polgári Kollégiumának Kollégiumvezetője


Tisztelt Kúria!
Európajogi (pénzügyi) szakjogász szemmel érdeklődéssel olvastam a Kúria Polgári Kollégiuma, mint jogegységi tanács december 16.-i ülése elé terjesztett és nyilvánosan közzétett jogegységi indítványt.

Kúriához intézett jelen nyilvános levelemben foglalt véleményemet az Alaptörvény M) cikk (2) Magyarország ... védi a fogyasztók jogait, V. cikk - Mindenkinek joga van törvényben meghatározottak szerint a ... tulajdona ellen intézett ... jogtalan támadás elhárításához., IX. cikk (1) Mindenkinek joga van a véleménynyilvánítás szabadságához, XXV. cikk - Mindenkinek joga van ahhoz, hogy egyedül vagy másokkal együtt, írásban kérelemmel, panasszal vagy javaslattal forduljon bármely közhatalmat gyakorló szervhez rendelkezéseire alapítom.

  dR DRÁBIK-DR VARGA ELŐADÁSA

Bejelentkezés

Felhasználónév

Jelszó
Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése