Felhasználónév:
Jelszó :
Emlékezz rám?
Új jelszó kérése
Keresés:
Navigáció
· Főoldal
· Cikkek
· Letöltések
· GyIK
· Fórum
· Linkek
· Kapcsolatfelvétel
· Keresés
· RSS Hirek

Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
Table '1008704-hunnio.hunnio_rss_feed' doesn't existTable '1008704-hunnio.hunnio_rss_feed' doesn't exist
RSS
Hírek

Cikkek

Letöltések

Pro Letöltések

Web Linkek

Fórum

RSS - Posta Klub
Világosság az elő...
BEZÁRT A BAZÁR - IDE M...
Soros azokat is elhozn...
Ali Baba és a 40 rabbi...
Svájc Európa pusztulás...

RSS - Magyar Valós Hírek
Boldog Békés Karácsony...
Európa veszélyben...
A csapda... avagy fogl...
Nemzeti vészhelyzet! (...
Március 15....

RSS - Tempo Hírek
782.) Választás 2022?...
781.) Nem kell várnunk...
780.) Utolsó tárgyalás...
797.) Utolsó írás...
Figyelem! Figyelem!...

RSS - Hunszkíta Rádió

  Halálom után elpárologjak, vagy most lebegjek?? Az utóbbi jobban esne!

A napokban kezembe került néhány rendkívül érdekes cikk. Az egyik egy kis faluról szól a világ egy eldugott szegletében. Megmagyarázhatatlannak tűnik, de elgondolkodtató. Talán kezd elmúlni a merev hitetlen gondolkodásom? Íme, a történet:

Thaiföld északi részén van egy falu: Nan, amely arról híres, hogy nincs temetője. Látszólag semmi sem különbözteti meg a környékbeli falvaktól. Lakóinak száma megközelíti a 400-at, és sok közöttük az idős ember. Évente körülbelül 5-8 személy távozik el az élők sorából, és soha nem rendeznek temetést. Nincs rá szükség. Az itt élő emberek ugyanis haláluk után 3-3,5 órával eltűnnek. Tetemük nyomtalanul felszívódik.  VIGYÁZAT OMLÁSVESZÉLY!!!
Most akadtam rá a mellékelt linken található cikkre, amelyben egy volt IMF es közgazda elemzi azt, hogy hogyan gondolkoznak a pénzügyi hatalom kiválóságai.

Az amerikai pénzügyminiszter hazardírozik!!!Link

Persze hogy hazardírozik, hiszen az egész amerikai, meg London City, meg a teljes financoligarchia hazardirozik az egész világon !!

Az ilyen cikkekért néhány évvel ezelőtt még el tettek volna láb alól embereket. ( sok láb vár eltevésre sajnos ) Ugy látszik, hogy kiszabadult a szelencéből a szellem, és olyan gyünyörű pénzügyi összeomlás várható, hogy csak nézünk mint a moziban. Elkezdhetjük épiteni az AVATART !

  A Magyar Mátrix, avagy a hálózati harcmodor

Szinte naponta vetődik fel a magyarokban és nem magyarokban, szimpatizánsainkban az a kérdés, hogy kik vagyunk mi NEMZETIEK, ( MSZ esek, Gárdisták, Betyárok, Hungaristák, Frontok, Pávakörök, Dalárdák, Néptáncosok, stb )???

Milyen mozgalom a nemzetiek honlapjaihoz , civil szerveződésekhez, politikai, vagy kulturális egyesületekhez, hagyományokhoz, köthető tábor, mi az ami összetartja ezt a szellemi , mozgalmi (?) vagy nemzeti virtuális képződményeket .?

Nap mint nap teszik fel a nemzetben gondolkodók a kérdést ( árnyaltan, vagy burkoltan ) , hogy mit akar a nemzeti magyar, mit akar és hogyan akarja a helyzetét strukturáját meghatározni? Mit akar a már régóta internetes oldalakon csüngő „szekértábor”, mi a célja a szemnyitogatásnak,a történelmünk újra értelmezésének, miért nem lépnek már a nyílt színre, vagy a dühöngőbe a politikai palettán, ha nemzetinek vallják magukat , miért kritizálja a Jobbikot, az MSZ-t, a pártoskodó gittegyleteket, a politikai bűnözőket, a zsidó bekebelező taktikát ??


  A PÉNZURALMI VILÁGREND ÉS FENNTARTHATÓ ALTERNATÍVÁJA

A globalizáció
Fel kell építenünk a globalizáció (globalizmus) fogalmát.
Az emberiség közösségekben él. A közösségek tagjai között munkamegosztás van: mindenki a többiekért dolgozik, mindenki szükségletei sok más ember munkája révén elégülnek ki. A közösség első szintje a család (nagycsalád). A család munkamegosztása kommunisztikus: nincs kölcsönös elszámolás. Fölsőbb szinten megszűnik a kommunisztikus jelleg, megjelenik a csere: Én adok búzát, te adsz csizmát.
A fejlett munkamegosztás döntő segédeszköze a pénz: pénzért adom a búzát, pénzért veszem a csizmát.
A gazdaság alapfunkciói: a termelés és a fogyasztás. (Minden termelő fogyaszt is, de fordítva nem áll.)
A pénzzel megjelenő két további funkció: a kereskedő (vesz, hogy eladjon), és. a “fölös pénz” (a családi szükségletek fölötti, tehát kölcsönadható) tulajdonosa: pénzt kölcsönöz a kereskedőknek és a termelőknek. (A fogyasztási hitel más jellegű, ezt itt nem tárgyaljuk.)
A pénztulajdonos előnye az árutulajdonossal szemben: az áru romlandó, a pénz nem. (Proudhon). Ezért a pénz visszatartható, az áru nem. A visszatartás folytán leáll a körforgás (“túltermelési” válság). Ezzel zsarol a pénztulajdonos. így áll elő a kamat.

  Tárulj Szezám !!!!
Kedves honfitársaim, barátaim, látogatók, érdeklődők,
magyarok, és nem magyarok !!!


Ennek az oldalnak a megnyitását azért határoztuk el, mert megelégeltük a jelenlegi pénz oligarchia , és háttérhatalom által ránk magyarokra , illetve az egész világra erőltetett pénzuralmi rendszerét, hogy egy teljesen új , emberhez méltó , a jelenünket, és jövőnket alapvetően megváltoztató új rendszert vezessünk be.

A honlapon igyekszünk fellebbenteni a fátylat a pénzügyi rendszer kisebb nagyobb titkairól, amelyet csak egy nagyon szűk hatalmi réteg ismer, és olyan ismeretekhez juttassuk az egyszerű nem pénzügyi szakembereket is , amelyeket elfelejtettek velünk megtanítani, a pénz
kultúráját kialakítanunk, egyáltalán a pénzt mint közpénzt kezelni, és az életünk jobbá tételére használnunk, és nem a tönkretételünkre.
A kamatra ( kizsákmányolásra) épülő, globalizálódó kapitalizmus az emberiség túlnyomó többségét egyre nagyobb nyomorba és kiszolgáltatottságba taszítja, és pusztítja az élet természeti feltételeit. Belső ellentmondásai folytán összeomlóban van.

  Magyar mátrix -Hunnio web oldala
Bejelentkezés

Felhasználónév

Jelszó
Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése