Felhasználónév:
Jelszó :
Emlékezz rám?
Új jelszó kérése
Keresés:
Navigáció
· Főoldal
· Cikkek
· Letöltések
· GyIK
· Fórum
· Linkek
· Kapcsolatfelvétel
· Keresés
· RSS Hirek

Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
RSS
Hírek


RSS - Posta Klub
Világosság az elő...
BEZÁRT A BAZÁR - IDE M...
Soros azokat is elhozn...
Ali Baba és a 40 rabbi...
Svájc Európa pusztulás...

RSS - Magyar Valós Hírek
A csapda... avagy fogl...
Nemzeti vészhelyzet! (...
Március 15....
Terv Németország és Eu...
Magyar munka(halál)táb...

RSS - Tempo Hírek
...
787.)Senkinek nem kell...
...
...
...

RSS - Hunszkíta Rádió

  A PÉNZURALMI VILÁGREND ÉS FENNTARTHATÓ ALTERNATÍVÁJA

A globalizáció
Fel kell építenünk a globalizáció (globalizmus) fogalmát.
Az emberiség közösségekben él. A közösségek tagjai között munkamegosztás van: mindenki a többiekért dolgozik, mindenki szükségletei sok más ember munkája révén elégülnek ki. A közösség első szintje a család (nagycsalád). A család munkamegosztása kommunisztikus: nincs kölcsönös elszámolás. Fölsőbb szinten megszűnik a kommunisztikus jelleg, megjelenik a csere: Én adok búzát, te adsz csizmát.
A fejlett munkamegosztás döntő segédeszköze a pénz: pénzért adom a búzát, pénzért veszem a csizmát.
A gazdaság alapfunkciói: a termelés és a fogyasztás. (Minden termelő fogyaszt is, de fordítva nem áll.)
A pénzzel megjelenő két további funkció: a kereskedő (vesz, hogy eladjon), és. a “fölös pénz” (a családi szükségletek fölötti, tehát kölcsönadható) tulajdonosa: pénzt kölcsönöz a kereskedőknek és a termelőknek. (A fogyasztási hitel más jellegű, ezt itt nem tárgyaljuk.)
A pénztulajdonos előnye az árutulajdonossal szemben: az áru romlandó, a pénz nem. (Proudhon). Ezért a pénz visszatartható, az áru nem. A visszatartás folytán leáll a körforgás (“túltermelési” válság). Ezzel zsarol a pénztulajdonos. így áll elő a kamat.

  Tárulj Szezám !!!!
Kedves honfitársaim, barátaim, látogatók, érdeklődők,
magyarok, és nem magyarok !!!


Ennek az oldalnak a megnyitását azért határoztuk el, mert megelégeltük a jelenlegi pénz oligarchia , és háttérhatalom által ránk magyarokra , illetve az egész világra erőltetett pénzuralmi rendszerét, hogy egy teljesen új , emberhez méltó , a jelenünket, és jövőnket alapvetően megváltoztató új rendszert vezessünk be.

A honlapon igyekszünk fellebbenteni a fátylat a pénzügyi rendszer kisebb nagyobb titkairól, amelyet csak egy nagyon szűk hatalmi réteg ismer, és olyan ismeretekhez juttassuk az egyszerű nem pénzügyi szakembereket is , amelyeket elfelejtettek velünk megtanítani, a pénz
kultúráját kialakítanunk, egyáltalán a pénzt mint közpénzt kezelni, és az életünk jobbá tételére használnunk, és nem a tönkretételünkre.
A kamatra ( kizsákmányolásra) épülő, globalizálódó kapitalizmus az emberiség túlnyomó többségét egyre nagyobb nyomorba és kiszolgáltatottságba taszítja, és pusztítja az élet természeti feltételeit. Belső ellentmondásai folytán összeomlóban van.

  Magyar mátrix -Hunnio web oldala
Bejelentkezés

Felhasználónév

Jelszó
Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése