VIGYÁZAT OMLÁSVESZÉLY!!!
Írta: Fapipa - Dátum: 2011.03.08. 09:19:00
Most akadtam rá a mellékelt linken található cikkre, amelyben egy volt IMF es közgazda elemzi azt, hogy hogyan gondolkoznak a pénzügyi hatalom kiválóságai.

Az amerikai pénzügyminiszter hazardírozik!!!Link

Persze hogy hazardírozik, hiszen az egész amerikai, meg London City, meg a teljes financoligarchia hazardirozik az egész világon !!

Az ilyen cikkekért néhány évvel ezelőtt még el tettek volna láb alól embereket. ( sok láb vár eltevésre sajnos ) Ugy látszik, hogy kiszabadult a szelencéből a szellem, és olyan gyünyörű pénzügyi összeomlás várható, hogy csak nézünk mint a moziban. Elkezdhetjük épiteni az AVATART !

Teljes hír
Ezért kell elinditanunk a saját belső elszámolási eszközünk megvalósítását, mert át kell állnunk hamarosan a gabonával való fütésről a bankjegyekkel való fűtésre,
Emlékeztek ( legalábbis hallomásról a millpengőre ugye? )
Most jutott eszembe, hogy ki kellene bocsájtani a kolbász izü ezer forintost, vagy a csokimázas fém kétszázast . Ha valaki szabadalmaztatja, jutalékot kérek az ötletért ! :-)
Ilyenkor szoktam mindig bezsongani, hogy ne üljek már itt e mellett a monitor mellett, hanem tegyek valamit, de még mindig vissza kell fognom magam, mert nem ébredt fel a birka nép !
Na áttérek a következő cikkre, hogy nyiljanak a szemek , amik vagy kinyilnak vagy nem.

A száraz közgazdasági cikkeket pedig csak immel ámmal teszem fel, mert nagyon sokan nem nagyoin értik, de tanulni kell mindenkinek a sírig, mert el leszünk taposva mint egy csúszómászó meztelen csiga az úton.